Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος τιμά την Αγία Κυριακή στο Ιερό Αγίασμα Κιρέτσμπουρνου

134

Ο Μακαριώτατος Γεώργιος τιμά την Αγία Κυριακή σε μια ατμόσφαιρα κατάνυξης

Σε μια ιερή ατμόσφαιρα, γεμάτη πνευματικότητα και ευλάβεια, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Γεώργιος τέλεσε την ακολουθία του εσπερινού στο Ιερό Αγίασμα της Αγίας Κυριακής, στην περιοχή Κιρέτσμπουρνου.

Η τελετή έλαβε χώρα τιμώντας τη μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής, φέρνοντας στο προσκήνιο το θάρρος και την αφοσίωσή της στην πίστη.

Ο Σεβασμιώτατος Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος υποδέχτηκε με θέρμη τον Αρχιεπίσκοπο, εκφράζοντας τον σεβασμό και την αφοσίωσή του προς το πρόσωπό του. Η παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου στο Ιερό Αγίασμα γέμισε με κατάνυξη τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι έλαβαν μέρος με ευλάβεια στην ιερή ακολουθία.

Μετά το πέρας της τελετής, ο Αρχιεπίσκοπος και οι προσκεκλημένοι του τίμησαν την Αγία Κυριακή με μια δεξίωση που διοργανώθηκε στον αύλειο χώρο του Ιερού Αγιάσματος. Σε μια ατμόσφαιρα γαλήνης και χαράς, μοιράστηκαν στιγμές κοινωνίας και αντάλλαξαν ευχές, ενισχύοντας τους δεσμούς πίστης και αλληλεγγύης.

Η επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Κύπρου στο Ιερό Αγίασμα της Αγίας Κυριακής αποτέλεσε ένα σημαντικό θρησκευτικό γεγονός για την περιοχή, υπενθυμίζοντας τη διαχρονική αξία της πίστης και της παράδοσης.