Χαρά και παιχνίδι για τα παιδιά των Ιερέων στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών

123

Εκδήλωση του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένεια

Μια αξέχαστη γιορτή γεμάτη παιχνίδι, χαρά και οικογενειακή ζεστασιά διοργάνωσε το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, προς τιμήν των παιδιών των Ιερέων.

Πλήθος παιδιών, ηλικίας από 3 έως 17 ετών, συγκεντρώθηκαν σε πολυχώρο στην Παλλήνη, την Κυριακή της Πεντηκοστής, για να ζήσουν μια συναρπαστική εμπειρία.

Σαν μικροί εξερευνητές, δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε τοίχους αναρρίχησης ύψους 14 μέτρων, ένιωσαν σαν Indiana Jones στο Rope Course Game, ισορροπώντας σε σχοινένιες γέφυρες και κορμούς, ενώ παράλληλα διασκέδασαν με beach volley, bungee τραμπολίνο και pedal GoKarts.

Ο Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Θεοχάρης, Πρωτοσύγκελλος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, μεταφέροντας τις ευχές και τον χαιρετισμό του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου. Μίλησε για τη σπουδαιότητα της ιερατικής οικογένειας και τόνισε τη σημασία της ενίσχυσης του έργου των Κληρικών, με τέτοιες εκδηλώσεις που προσφέρουν στιγμές χαράς και σύσφιξης των δεσμών.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με μια ζεστή δεξίωση για μικρούς και μεγάλους, σε οικογενειακό κλίμα. Τα παιδιά έλαβαν ενθύμια και βιβλία, ενώ οι ιερατικές οικογένειες είχαν την ευκαιρία για ουσιαστική επικοινωνία και δημιουργική συναναστροφή.

Μια μέρα γεμάτη χαρά, παιχνίδι και αξέχαστες στιγμές για τα παιδιά των Ιερέων, που ένιωσαν την αγάπη και την υποστήριξη της Εκκλησίας.