Ο νέος διοικητής της 77 ΜΕ στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο

133

Η Νέα Ηγεσία στην 77 ΜΕ – Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Ο Συνταγματάρχης Παναγιώτης Κωνσταντάκης, ο Νέος Διοικητής της 77 Μονάδας Επιστρατεύσεως Καλαμάτας, επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Συνοδευόμενος από τον απερχόμενο Διοικητή, Συνταγματάρχη Πέτρο Κουλέτση, ο οποίος αναλαμβάνει νέα καθήκοντα στο 3ο Σώμα Στρατού στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Κωνσταντάκης ζήτησε την ευλογία του Μητροπολίτη για το νέο του πόστο.

Η συνάντηση αποτέλεσε αφορμή για εγκάρδιες συζητήσεις, με αντικείμενο την περαιτέρω συνεργασία της Μονάδας με την τοπική Εκκλησία και την προώθηση κοινών στόχων.

Ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον κ. Κουλέτση για την άψογη συνεργασία τους, τονίζοντας τα ηγετικά του χαρίσματα και την αφοσίωση στο καθήκον.

Παράλληλα, ευχήθηκε στον κ. Κωνσταντάκη κάθε επιτυχία στο νέο του ρόλο, τονίζοντας την εμπιστοσύνη του στις ικανότητες και το ζήλο του για προσφορά.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και με την πεποίθηση για την περαιτέρω στενή συνεργασία της 77 ΜΕ με την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.