Ο νέος διοικητής ΑΕΝ Μηχανικών λαμβάνει την Ευλογία του Μητροπολίτη Χίου

163

Επίσκεψη του νέου Διοικητή της ΑΕΝ Μηχανικών Πλωτάρχη Λ. Σ. Σ. Σιάρμπας στον Μητροπολίτη Χίου

Ο νέος Διοικητής της ΑΕΝ Μηχανικών, Πλωτάρχης Λ. Σ. κ. Στυλιανός Σιάρμπας, επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο για να λάβει την ευλογία του.

Ο Μητροπολίτης, με ιδιαίτερη συγκίνηση, ευχήθηκε στον νέο Διοικητή και τόνισε τη σημασία του ναυτικού επαγγέλματος, δεδομένου ότι και ο ίδιος είναι γιος ναυτικού. Δήλωσε ότι η Ιερά Μητρόπολη Χίου, που αποτελεί μια κατ’ εξοχήν ναυτική περιφέρεια, θα συνεχίσει να στηρίζει ηθικά, πνευματικά και υλικά τη διοίκηση και τους σπουδαστές της ΑΕΝ, όπως έχει πράξει μέχρι τώρα.

Αργότερα, ο Μητροπολίτης επισκέφθηκε το γραφείο του κ. Διοικητή, προσφέροντάς του μια εικόνα της Παναγίας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, τόνισε τη σημασία των σπουδαστών στην ναυτική εκπαίδευση και υπογράμμισε ότι η προσοχή όλων πρέπει να επικεντρώνεται σε αυτούς.

Στη συνάντηση αυτή, καθορίστηκε το πρόγραμμα των κοινών δράσεων, το οποίο περιλαμβάνει την τελετή υποδοχής των πρωτοετών, βραβεία της Εκκλησίας για τους καλύτερους σπουδαστές και δωρεές προς τους σπουδαστές της εστίας.

Ο κ. Σιάρμπας ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη, εκφράζοντας την ελπίδα για τη συνέχιση της πατρικής του ευχής και υποστήριξης.