Ι.Μ.Θηβών: Η Κατασκήνωση του Παρνασσού ανοίγει τις πύλες της!

136

Μητροπολίτης Γεώργιος: Με αγάπη και φροντίδα για τα παιδιά!

Στην καρδιά του Παρνασσού, αγκαλιασμένη από το δάσος και την ηρεμία, η Κατασκήνωση της Ιεράς Μητρόπολης ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα παιδιά και τους νέους της περιοχής για ένα καλοκαίρι γεμάτο αξέχαστες εμπειρίες.

Με πυρετώδεις εργασίες, κληρικοί, λαϊκοί και εργάτες, με επικεφαλής τον Μητροπολίτη κ. Γεώργιο, φροντίζουν για κάθε λεπτομέρεια, ώστε από την 1η Ιουλίου η κατασκήνωση να ζωντανέψει με παιδικά γέλια και χαρά.

Πρόσφατα, φιλοξενήθηκαν για λίγες ημέρες τα παιδιά του Κέντρου Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ “ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ”, απολαμβάνοντας δραστηριότητες, παιχνίδια και φυσικά την ομορφιά του τοπίου. Ο Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, με την αγάπη και τη ζεστασιά του, μοιράστηκε μαζί τους στιγμές χαράς, ενώ ο πανοσ. αρχιμ. π. Θεόδωρος Μίχας μίλησε στα παιδιά για πνευματικά θέματα.

Η Κατασκήνωση του Παρνασσού, με ιστορία μισού αιώνα, έχει φιλοξενήσει χιλιάδες παιδιά, χαρίζοντάς τους αξέχαστες καλοκαιρινές αναμνήσεις. Φέτος, ετοιμάζεται να γράψει νέες ιστορίες γεμάτες φιλία, παιχνίδι, πνευματικότητα και επαφή με τη φύση.

Ετοιμαστείτε για ένα καλοκαίρι γεμάτο περιπέτεια και χαρά στην Κατασκήνωση της Ιεράς Μητρόπολης στον Παρνασσό!