Η Ι.Μ. Διδυμοτείχου στο πλευρό των αδυνάτων: Μοιράστηκαν τρόφιμα σε 150 άπορες οικογένειες

355

Φιλανθρωπική Δράση στην Ακριτική Θράκη

Καθώς η περίοδος μετά το Πάσχα, γεμάτη με την χάρη και την αγάπη του Κυρίου, έφτανε στο αποκορύφωμά της, η τοπική μας Εκκλησία, με τις φιλανθρωπικές και κοινωνικές της δομές, έστειλε για άλλη μια φορά ένα μήνυμα αγάπης, ενδιαφέροντος και συμπαράστασης προς τους αδελφούς μας που έχουν ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 30 Μαΐου, με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού, μοιράστηκαν 150 δέματα τροφίμων σε ισάριθμες άπορες οικογένειες.

Η δράση αυτή υλοποιήθηκε με την πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως, σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό “Αποστολή” της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και την αλυσίδα σούπερ μάρκετ “Μασούτης”.

Επιπλέον, 50 ακόμα δέματα μοιράστηκαν σε πολύτεκνες οικογένειες και μοναχικά άτομα που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Η πρωτοβουλία αυτή οφείλεται επίσης στην Ιερά Μητρόπολη, ενώ υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών “ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ”.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο για την αμέριστη υποστήριξή του προς την ακριτική Θράκη, καθώς και τους χορηγούς των δράσεων, ευχήθηκε στους ευεργετούμενους το αιώνιο Φως της Αναστάσεως να φωτίζει τον δρόμο τους και να αγιάζει τη ζωή τους και των οικογενειών τους.

Στοργή καί φροντίδα