Αξίες και πίστη από μικρή ηλικία: Επίσκεψη βρεφονηπιακών σταθμών στην Ι.Μ. Θηβών

110

Ο Μητροπολίτης Γεώργιος υποδέχτηκε τα παιδιά

Μια όμορφη εκδρομή πραγματοποίησαν την Παρασκευή 31 Μαΐου τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών “Ευαγγελισμός της Θεοτόκου” και “Η Ζωοδόχος Πηγή” Δηλεσίου.

Συνοδευόμενα από τη Διευθύντρια, τους παιδαγωγούς και τους γονείς τους, τα παιδιά επισκέφθηκαν τη Λιβαδειά και την περιοχή της Κρύας.

Κορυφαία στιγμή της εκδρομής ήταν η επίσκεψη στη Μητρόπολη, όπου τα υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος.

Ο Μητροπολίτης μίλησε με αγάπη στα μικρά παιδιά, τα οποία με χαρά δέχτηκαν από τα χέρια του εικονίτσες, γλυκά, καραμέλες, χυμούς, βιβλία και παζλ για τα σχολεία τους.

Από την πλευρά τους, τα παιδιά πρόσφεραν στον Μητροπολίτη μια χειροποίητη ποδιά, φτιαγμένη με μεράκι στο εργαστήριο του σχολείου τους, και του μίλησαν με ενθουσιασμό για τις δραστηριότητες που πραγματοποιούν καθημερινά.

Η Διευθύντρια κ. Κατερίνα Ράπτη, εκφράζοντας τις ευχαριστίες των παιδαγωγών και των γονέων, ευχαρίστησε θερμά τον Μητροπολίτη κ. Γεώργιο για την θερμή υποδοχή και την αμέριστη στήριξη που προσφέρει στο έργο των Βρεφονηπιακών Σταθμών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί “Ευαγγελισμός της Θεοτόκου” και “Η Ζωοδόχος Πηγή” Δηλεσίου λειτουργούν σε οικόπεδα που έχει παραχωρήσει η Ιερά Μητρόπολη στην περιοχή του Δηλεσίου, φροντίζοντας με αγάπη και αφοσίωση για την εκπαίδευση και την ευημερία των μικρών παιδιών.