Καστοριά: 1000 μερίδες αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη για το Πάσχα

142

Φιλανθρωπία και αλληλεγγύη στην Καστοριά: 1000 μερίδες φαγητού από την Ιερά Μητρόπολη

Σε μια γωνιά της Καστοριάς, όπου η φιλανθρωπία αγκαλιάζει την αλληλεγγύη, η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας, με την ζεστή αγκαλιά της, άνοιξε την πόρτα της ελπίδας για 1000 μοναχικούς αδελφούς μας.

Σε πνεύμα αγάπης και ανιδιοτέλειας, η Μητρόπολη, σε συνεργασία με τρία καταστήματα εστίασης – δύο στην Καστοριά και ένα στο Άργος Ορεστικό – έστρωσε ένα τραπέζι γεμάτο με ζεστό φαγητό και άφθονη αγάπη, προσφέροντας 1000 μερίδες φαγητού την ημέρα του Πάσχα.

Η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας, ακολουθώντας τα βήματα του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου, φροντίζει κάθε χρόνο, όχι μόνο για την πνευματική τροφή των αδελφών μας, αλλά και για την υλική τους ευημερία.

Σε μια εποχή που η μοναξιά και η φτώχεια χτυπούν αλύπητα, η Μητρόπολη Καστορίας υψώνει το ανάστημα της φιλανθρωπίας, προσφέροντας ζεστασιά και αξιοπρέπεια σε όσους το έχουν ανάγκη.

Η πράξη αγάπης και αλληλεγγύης της Ιεράς Μητρόπολης Καστορίας αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση, υπενθυμίζοντάς μας πως η αγάπη και η στήριξη προς τον συνάνθρωπό μας αποτελούν θεμέλιες αξίες της κοινωνίας μας.